Poliklinika Dentare Balikci

  • German
  • English
  • Italian
  • Albanian

Opening Hours : E hene - E Shtune - 08:30 deri 20:00
  Contact : +35533400880

Prenoto takimin tënd menjëherë

Duke mbushur formën e mëposhtëme, do t'ju kontaktojmë sa më parë për të konfirmuar vizitën tuaj.

Loading...

Shërbimet

Me një spektër të gjerë shërbimesh për të zgjidhur cdo problem tuajin dentar.

Endodoncia
Ortodencia
Periodontics
Medical Counseling
Implante Dentare
Endodoncia

Endodoncia është degë e stomatologjisë  e cila merret me problematikën e pulpës dhe të indeve përreth rrënjës së dhëmbit. Endodoncia përfshin një varg procedurash të ndryshme e ndër më të shpeshtat janë : terapia e kanalit të…

Read More
Ortodencia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip…

Read More
Periodontics

Periodontics is the study, diagnosis, and treatment of diseases and injuries to the gums, connective tissues, and bone surrounding the teeth. Periodontists can also place implants in areas of missing teeth.

Read More
Medical Counseling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip…

Read More
Implante Dentare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip…

Read More